Logg ut av Bård

Logg ut av Bård manuelt eller sett opp automatisk utlogging etter inaktivitet. Utlogging gjelder alle enheter du er innlogget på.


Når du har logget inn i Bård vil du normalt forbli innlogget så lenge du bruker systemet jevnlig (hver 14. dag).

Hvis du vil kan du logge ut manuelt - da logges du også ut av alle andre enheter du har logget inn med tidligere.

Bruk menyen her hvis du vil logge helt ut av Bård:

Brukermeny med profilvalg, hjelp, support og utloggingsknapp

Automatisk utlogging for brukere i et selskap

Noen selskaper har krav om at brukere automatisk skal logges ut etter kort tid.

I Bård kan dette aktiveres under Innstillinger > Brukere. Når automatisk utlogging aktiveres, vil brukere logges ut etter en time hvis de ikke er aktive inne i Bård.

Innstilling for automatisk utlogging etter én time inaktivitet slått av

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i abonnementet Bård Standard.

Nøkkelord: Utlogging, automatisk utlogging, logge ut automatisk